
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 2 eggs lightly beaten
- ground black pepper to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 468.3 kcal / 1966.8 kJ
- Proteína
- 35.8 g
- Gordura
- 5.3 g
- Hidratos de carbono
- 66.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Sódio
- 1464.7 mg
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