Dispositivos e acessórios
Sunday lamb roast (MEATER®)
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854 mg
Proteína
78.3 g
Energia
4766.9 kJ /
1135 kcal
Gordura
84.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Korean Bo ssam
29h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Garlic prawns
25min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Beef ragu
1h 25min