Dispositivos e acessórios
Spiced lamb roast
Preparação 20min
Total 29h 50min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
430.2 mg
Proteína
45.2 g
Energia
1625.5 kJ /
387 kcal
Gordura
22.2 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Bombay aloo
40min
Rogan josh
1h 35min
Pork vindaloo
2h 20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Vindaloo pork
5h 10min
Beef madras
1h 30min
Bhuna gosht
1h 20min
Thai beef salad
1h 20min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chicken korma
45min