Dispositivos e acessórios
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Preparação 20min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Duck
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
long red chilli (opcional) deseeded if preferred½ - 1
-
duck breasts, skin on2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
Asian greens cut into pieces100 g
-
broccolini cut into thirds50 g
-
honey2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
fresh mushrooms cut into slices4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1058.3 mg
Proteína
37.4 g
Energia
1525.8 kJ /
364.7 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asian chicken noodle salad
45min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Miso chicken and rice
1h 30min
Thai-style fish cakes
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Warm satay chicken salad
55min