
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 96.7 kcal / 405.9 kJ
- Proteína
- 1 g
- Gordura
- 4.5 g
- Hidratos de carbono
- 11.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 154.3 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chicken chasseur
1h 50min
Sous vide scrambled eggs
35min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Steamed Chinese greens
30min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Steamed greens with lemon feta
20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min