Dispositivos e acessórios
Glazed carrots with honey
Preparação 10min
Total 1h 10min
2 portions
Ingredientes
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
154.3 mg
Proteína
1 g
Energia
405.9 kJ /
96.7 kcal
Gordura
4.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
ABC butter
30min
Vanilla sugar
72h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Beef brisket chilli con carne
7h
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min