Dispositivos e acessórios
Thai red curry paste
Preparação 10min
Total 10min
400 g
Ingredientes
-
water to cover
-
dried red chillies deseeded if preferred5
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves10
-
makrut lime leaves3
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)3 stalks
-
fresh coriander (roots, stalks and leaves)5 sprigs
-
eschalots2
-
fish sauce70 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
peanut oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Sódio
10221.3 mg
Proteína
20.7 g
Energia
2709.5 kJ /
647.6 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
17.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
101.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai red curry paste
15min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Red Thai Curry Paste
25min
Korma spice blend
5min
Beef rendang
6h 20min
Thai green curry paste
10min
Tandoori paste
5min
Rogan josh
1h 35min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green chicken curry
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Thai red chicken curry
30min