Steamed asparagus with caper crumbs

Steamed asparagus with caper crumbs

4.5 13 avaliações
Preparação 20min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • day old sourdough bread torn into pieces
    60 g
  • lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
    1
  • salted capers rinsed and drained
    1 tbsp
  • raw almonds
    40 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fresh mint leaves only
    2 sprigs
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • olive oil plus extra for garnishing
    1 tbsp
  • water plus extra for cooling
    500 g
  • asparagus woody ends trimmed
    2 bunches

Nutrição por 1 portion

Energia 142.5 kcal / 598.8 kJ
Proteína 3.9 g
Gordura 11.2 g
Hidratos de carbono 5.9 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 2.7 g
Sódio 62.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...