Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 33.6 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 26.9 g
- Gordura saturada
- 12.6 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sódio
- 2748.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45 min
Veal involtini
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Beef spezzatino
1h 45min