Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ - 1 long red chili, de-seeded if preferred
- 1 piece fresh ginger, peeled (approx. 1¼ in.)
- 1 garlic clove
- 1 shallot, peeled, halved
- 2 sprigs fresh cilantro, stems and leaves
-
1
tbsp lemon juice
ou 1 tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 2 oz raw cashews
- 1 pinch salt
- 18 oz water
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)
- 5 ½ oz zucchini, cut into sticks (½ in. x 3 in.)
- 1 bunch broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved
- 5 ½ oz bok choy, cut into thirds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2150 kJ / 512 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 7.5 g
- Gordura
- 63.8 g
- Gordura saturada
- 13.9 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 579.6 mg
Receitas alternativas
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min