Dispositivos e acessórios
Fluffy Baked Omelet
Preparação 5min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
Mushroom-Onion Filling
-
yellow onions in half moons (¼ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
fresh mushrooms (e.g. baby bellas, button), sliced4 oz
-
salt¼ tsp
Omelet
-
large eggs6
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
802 mg
Proteína
21 g
Energia
1552 kJ /
371 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Three Egg French Omelet
30min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Peanut Butter Waffles with Jammy Maple Syrup
25min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Soft and Cheesy Pita Bread
30min
Funky Roasted Veggies
45min
Sous-vide Artichokes
55min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min