Dispositivos e acessórios
Lehce zhnědlá cibule a česnek
Preparação 10min
Total 20min
1 porce
Ingredientes
-
2 - 3 stroužky česneku napůl
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje
-
200 gramů červené cibule, na klínky200 gramů cibule, žluté na klínky
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
20 mg
Proteína
3 g
Energia
1031 kJ /
246 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cibule & spol.
13 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Mleté maso
5min
Sekaná cibule
5min
Těstoviny, vařené
20min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Nenhuma avaliação
Restovaná cibule a česnek
20min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50min
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20min
Restovaná cibule (300 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min