Pulled pork burger
TM6

Pulled pork burger

4.5 (136 avaliações )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 550 g water
  • 200 g alcoholic apple cider
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
  • 500 g barbecue sauce (see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • 6 burger buns
  • 12 iceberg lettuce leaves
  • tomato ketchup, to serve (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2071.4 kJ / 493.2 kcal
Proteína
39.4 g
Hidratos de carbono
67.5 g
Gordura
7 g
Gordura saturada
1.8 g
Fibra
4.4 g
Sódio
1424.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas