Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 27.2 g
- Gordura saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 796.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min