Dispositivos e acessórios
Beef cheek Bourguignon
Preparação 15min
Total 5h 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
cocktail onions drained150 g
-
salt¼ tsp
-
beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)2
-
red wine120 g
-
plain flour15 g
-
Meat stock paste (see Tips)15 g
-
tomato paste25 g
-
fresh button mushrooms cut into halves120 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves100 g
-
carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)200 g
-
dried bay leaves2
-
water130 g
-
fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
796.8 mg
Proteína
45 g
Energia
2089.2 kJ /
497.4 kcal
Gordura
27.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Beef brisket chilli con carne
7h
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Meatballs in a sticky plum sauce
1h 25min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min