Dispositivos e acessórios
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Preparação 25min
Total 2h 15min
2 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
889.5 mg
Proteína
68.1 g
Energia
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Gordura
60.9 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
27.5 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feed the Love
22 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Homemade Chicken Stock
50min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Spicy Pulled Beef
8h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min