Versões compatíveis
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
ou 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Proteína
- 68.1 g
- Hidratos de carbono
- 2.6 g
- Gordura
- 60.9 g
- Gordura saturada
- 27.5 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 889.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2j 15 menit
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min