Dispositivos e acessórios
Lamb stew
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage5 leaves
-
onions cut into halves (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon rashers, cut into pieces (3 cm)70 g
-
lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)750 g
-
fine salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground plus extra to taste½ tsp
-
carrots cut into slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut into slices (1-2 cm)2
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), (meat or vegetable)stock paste (meat or vegetable)2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
44.3 g
Energia
2479 kJ /
393 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
3.925 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget Friendly
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Bolognese sauce
40min
Cottage pie
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Mashed potatoes
50min
Swedish meatballs with gravy
30min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Tomato and bacon spaghetti
35min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Potato Gratin
1h 30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min