Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions, cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt, to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground, plus extra to taste
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
ou 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2479 kJ / 393 kcal
- Proteína
- 44.3 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 42.5 g
- Fibra
- 3.925 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ginger and Pear Pie (TM5)
Nenhuma avaliação
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
Lamb and Leek Pie
2h
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Chicken with red peppers
1h 5min
Sautéed vegetables
15min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min