Lamb stew

Lamb stew

4.3 22 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 portions

Ingredientes

  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fresh sage
    5 leaves
  • onions cut into halves (1 onion)
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
    750 g
  • fine salt to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, freshly ground plus extra to taste
    ½ tsp
  • carrots cut into slices (1-2 cm)
    2
  • celery stalks cut into slices (1-2 cm)
    2
  • stock paste (meat or vegetable)
    2 tbsp
    2 stock cubes (each for 0.5 l), (meat or vegetable)
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    200 g
  • water
    100 g

Nutrição por 1 portion

Energia 393 kcal / 2479 kJ
Proteína 44.3 g
Gordura 42.5 g
Hidratos de carbono 7 g
Fibra 3.925 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...