Dispositivos e acessórios
Yoghurt met appel en bosbessen
Preparação 15min
Total 12h 40min
8 porties
Ingredientes
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
65.1 mg
Proteína
5.5 g
Energia
844.6 kJ /
201.6 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Yoghurt
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gewone yoghurt
14h
Yoghurt met kokosmelk
15h
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Kweeperentaart
8h
Preiquiche
1h 45min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Baguette / Stokbrood
3h 45min