
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Kruidenboter
- 60 g boter in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje verse peterselie enkel de blaadjes
- 2 stengels verse dille enkel de blaadjes
- 1 takje verse rozemarijn enkel de blaadjes
- 2 takjes verse bieslook in stukken
- ½ tl zout (opcional)
Flatbread
- 350 g volle yoghurt
- 350 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- 1 el bakpoeder
- 1 tl zout
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 250 kcal / 1045 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Fibra
- 1.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tzatziki
20min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Gember schillen
Nenhuma avaliação
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nenhuma avaliação
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Vegan jus
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min