Dispositivos e acessórios
Kruidenboter flatbreads
Preparação 30min
Total 35min
8 stuks
Ingredientes
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (opcional)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
7 g
Energia
1045 kJ /
250 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kipsatés met pindasaus
2h
Yoghurtdressing
5min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Basilicumpesto
10min
Advocaat
10min
Pizzadeeg
1h
Falafel met rode bieten hummus
20min
Turkse flatbreads
2h 10min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Krokante olijven
1h 30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Vegetarische bonenburger
1h 20min