Dispositivos e acessórios
Sous-vide peren met kaneel
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingredientes
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groente-Omeletten
30min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Slagroom
10min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Honingraat
1h 30min
Pâté in korst
10h
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Sangria
10min
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25min