Dispositivos e acessórios
Sous-vide peren met kaneel
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingredientes
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenketchup
1h 15min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Soezendeeg
2h
Kweeperentaart
50min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Avocadomayonaise
15min
Indische kippenburger
4h
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação