Dispositivos e acessórios
Citroenmeringuetaart
Preparação 25min
Total 2h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
Deeg
-
suiker100 g
-
amandelen30 g
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten200 g
-
meel340 g
-
ei1
-
zout1 snuifje
-
1 tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt1 ½ tl
Citroenvulling
-
suiker150 g
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap3 - 5
-
ei1
-
eierdooiers4
-
ongezouten boter in stukken gesneden100 g
Meringuetopping
-
suiker160 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
8 g
Energia
2178 kJ /
521 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocoladecake
40min
Napoleon hoedjes
Nenhuma avaliação
Brownies
50min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Vegan Brownies
2h 40min
Appel strudel
1h 45min
Kaascrackers
2h 30min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação