Dispositivos e acessórios
250 g sjalot kleuren
Preparação 10min
Total 25min
1 portie
Ingredientes
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
27 mg
Proteína
4 g
Energia
1061 kJ /
254 kcal
Gordura
22 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hoge Temperaturen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gewone yoghurt
14h
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Courgetteomelet
40min