Dispositivos e acessórios
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Preparação 15min
Total 2h
4 porties
Ingredientes
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1143 mg
Proteína
57 g
Energia
2103 kJ /
504 kcal
Gordura
29 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kreplach
55min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Beef Wellington
10h 10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Runderpastei met bier
1h 40min
Pâté in korst
10h
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje in papillot
1h
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min