Gluten-free Gingerbread Biscuits

Gluten-free Gingerbread Biscuits

4.4 10 avaliações
Preparação 40min
Total 1h 30min
40 pieces

Ingredientes

Gingerbread Biscuits
  • blanched almonds
    100 g
  • stem ginger in syrup drained, reserving 30 g syrup
    100 g
  • unsalted butter diced
    90 g
  • light brown sugar
    110 g
  • large egg
    1
  • gluten free plain white flour plus extra for dusting
    350 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • xanthan gum
    ½ tsp
  • gluten free baking powder
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
Royal Icing
  • granulated sugar
    125 g
  • egg white from medium egg (see tip)
    1
  • lemon juice
    1 tsp

Nutrição por 1 piece

Energia 98 kcal / 410 kJ
Proteína 1.4 g
Gordura 3 g
Hidratos de carbono 15 g
Fibra 0.6 g
Gordura saturada 1.3 g
Sódio 39 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...