
Dispositivos e acessórios
Gluten-free Gingerbread Biscuits
Preparação 40min
Total 1h 30min
40 pieces
Ingredientes
Gingerbread Biscuits
-
blanched almonds100 g
-
stem ginger in syrup drained, reserving 30 g syrup100 g
-
unsalted butter diced90 g
-
light brown sugar110 g
-
large egg1
-
gluten free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
gluten free baking powder½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
Royal Icing
-
granulated sugar125 g
-
egg white from medium egg (see tip)1
-
lemon juice1 tsp
Nutrição por 1 piece
Energia
98 kcal /
410 kJ
Proteína
1.4 g
Gordura
3 g
Hidratos de carbono
15 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.3 g
Sódio
39 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Gluten-free Christmas
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda