Dispositivos e acessórios
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Preparação 15h
Total 15h 55min
12 portions
Ingredientes
Orange Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream400 g
-
egg yolks4
-
caster sugar150 g
-
vanilla bean paste2 Tbsp
-
oranges finely grated zest and juice3
-
sunflower oil for greasing
Chocolate Sponge
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder60 g
-
light brown sugar220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
double cream100 g
-
sunflower oil50 g
-
water hot110 g
Finalisation
-
caster sugar270 g
-
egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature250 g
-
cream of tartar⅛ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
196.3 mg
Proteína
7.3 g
Energia
2074.6 kJ /
495.8 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ruby Bhogal
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Seville Orange Sorbet
3h 25min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Nenhuma avaliação
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Tarte Tatin
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Nenhuma avaliação
Baklava
3h 45min
Red Velvet Number Cake
2h 30min