Versões compatíveis
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Orange Ice Cream
- 200 g whole milk
- 400 g double cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 150 g caster sugar
- 2 Tbsp vanilla bean paste
- 3 oranges, finely grated zest and juice
- sunflower oil, for greasing
Chocolate Sponge
- 110 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 220 g light brown sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 large egg
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g double cream
- 50 g sunflower oil
- 110 g water, hot
Finalisation
- 270 g caster sugar
- 250 g egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature
- ⅛ tsp cream of tartar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2074.6 kJ / 495.8 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 69.2 g
- Gordura
- 22.7 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 196.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1 godz. 20 min
Spaghetti Bloody Brain
13u. 30min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min
Creamy Tomato Soup
40 min
Caramel Toffees
2h
Chocolate and Sesame Ganache
13 Std.
Melon and Peach Smoothie
10min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Iced Tea with a Honey and Mint Syrup and Fruit Ice Cubes
3h 40min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min