Dispositivos e acessórios
Raspberry and Coconut Cake
Preparação 10min
Total 1h 50min
12 slices
Ingredientes
Coconut Sponge
-
coconut oil100 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
caster sugar180 g
-
self-raising flour300 g
-
desiccated coconut40 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
large eggs4
Coconut Buttercream Icing
-
unsalted butter soft100 g
-
coconut cream100 g
-
icing sugar400 g
Assembly and Garnish
-
raspberry jam250 g
-
fresh raspberries for garnish150 g
-
2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishingflaked coconut lightly toasted, for garnishing2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.4 g
Energia
2588 kJ /
619 kcal
Gordura
29.3 g
Hidratos de carbono
83.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Carrot Cake
2h 30min
Banana Bread
1h 50min
Brownies
50min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Raspberry Cheesecake
3h 25min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Mini Egg Cupcakes
1h
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Apple Crumble Cake
1h 10min