Dispositivos e acessórios
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
Preparação 30min
Total 25h 40min
10 portions
Ingredientes
Royal Icing Snowflakes
-
egg white from large egg (see tip)1
-
icing sugar200 g
-
freshly squeezed lemon juice¼ tsp
-
desiccated coconut for sprinkling1 Tbsp
Sponge Cake
-
large eggs4
-
caster sugar110 g
-
gluten free flour120 g
-
caster sugar for sprinkling2 - 3 Tbsp
Mascarpone Cream
-
double cream500 g
-
mascarpone100 g
-
icing sugar2 Tbsp
Assembly and Decoration
-
strawberry jamraspberry jam200 g
-
fresh raspberries150 g
-
desiccated coconut20 g
-
white chocolate shavings100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
88 mg
Proteína
6 g
Energia
2501 kJ /
600 kcal
Gordura
39 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Christmas
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Praline Cheesecake
4h 10min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Palmiers Two Ways
1h 40min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1h 20min
Nougat Biscuits
2h 30min
Candy Corn Pudding
50min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Peach and Lavender Tartlets
40min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min