Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g red onions, sliced thinly (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (opcional)
- 40 g freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 2 - 4 limes, sliced (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, sliced thinly (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, halved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 785 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 10 g
- Fibra
- 2.2 g
Receitas alternativas
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn Saganaki
35 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sicilian Salad
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min