Dispositivos e acessórios
Cashew-Vanilla Yogurt
Preparação 20min
Total 16h
6 jars
Ingredientes
-
raw cashews7 oz
-
water divided, plus extra to soak26 oz
-
1 ½ tsp vanilla extractvanilla bean paste1 ½ tsp
-
1 ½ oz agave syrupmaple syrup1 ½ oz
-
agar-agar½ tsp
-
salt1 pinch
-
guar gum1 tsp
-
yogurt starter exact amount according to instructions on package (see Tip)1 packet/envelope
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), juice onlylemon juice only½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
33 mg
Proteína
6 g
Energia
866 kJ /
207 kcal
Gordura
15 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Yogurt
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Salted Chocolate Cashew Butter
10min
Almond Milk
1h 20min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
English Muffins
3h 10min
Vegan Pesto
10min
Vegan hollandaise
10min
Baba ghanoush
1h
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min