Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Preparação 5min
Total 15min
2 bottle
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 bottle
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Boiled Pasta
20min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Turkey Strips
Nenhuma avaliação
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nenhuma avaliação
Sautéing 7 oz Onions
20min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Sautéed Cauliflower
25min
Broccoli Sauté
20min