Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Preparação 5min
Total 15min
2 bottle
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 bottle
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Leeks
Nenhuma avaliação
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nenhuma avaliação
Asparagus with Cashew Cream
20min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Broccoli Sauté
20min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min