Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Preparação 5min
Total 15min
2 bottle
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 bottle
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Steamed Fish Fillets
25min
Basic Black Beans
2h 35min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing Turkey Strips
Nenhuma avaliação
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Nenhuma avaliação
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéed Cauliflower
25min