Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Preparação 5min
Total 15min
2 bottle
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 bottle
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Whisked Egg Whites
5min
Ground Meat
35min
Chopped Onions
5min
Chopped Herbs
5min
Grated Carrots
5min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Turkey Cubes
Nenhuma avaliação
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Shrimp Sauté
25min
Sautéed Cauliflower
25min