Dispositivos e acessórios
Salmon filo spiral
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
896.1 mg
Proteína
22.8 g
Energia
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Gordura
57 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
British spice rub
5min
Beetroot salad
10min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Runny custard
10min
Beetroot salad
10min
Family chicken galette
1h 55min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Florentine potato cakes
40min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Fresh tomato tart
40min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Cypriot grain salad
45min