Dispositivos e acessórios
Salmon filo spiral
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
896.1 mg
Proteína
22.8 g
Energia
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Gordura
57 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Lamb Moussaka
1h 30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Caramel macadamia slice
45min
Gozleme
1h 40min
Sicilian prawn salad
40min
Garlic prawns
25min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Fish pie
1h 15min
Salmon en croute
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min