Versões compatíveis
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mantou Buns
- 1 ½ tsp active dry yeast
- 40 g brown sugar
- 265 g water
- 500 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 10 g vegetable oil, plus extra to grease
- 1 tsp salt
Butternut Squash Soup
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (2.5 cm)
- 30 g yellow onion
- 400 g butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (5 cm)
- 100 g russet potatoes, peeled, cubed (2.5 cm)
- 60 g raw cashews
- 700 g water (see Tip)
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- fresh mixed herbs, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1014 kJ / 242 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Gordura
- 5 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 200 mg
Receitas alternativas
Creamy Mushroom Soup
25 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Lemonade
5min
Lemonade
5min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1sa 35 dk
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10min
Lemonade
5min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min
Basic bread dough
5min