Dispositivos e acessórios
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
Preparação 20min
Total 55min
12 portions
Ingredientes
Mantou Buns
-
brown sugar40 g
-
water240 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
-
white flour plus extra to dust500 g
Butternut Squash Soup
-
brown onion30 g
-
water (see Tip)700 g
-
unsalted butter cubed (2.5 cm)30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
floury potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
cashew nuts, raw60 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200 mg
Proteína
6 g
Energia
1014 kJ /
242 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking Experience
17 Receitas
Canadá
Canadá
Cooking Experience
17 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rustic Bread
2h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Creamy Mushroom Soup
25min
Mushroom Fettuccini
40min
Vegetable Stock Powder
4h
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Eggplant Sauté
30min
Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
1h 45min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min