
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 28 oz boneless beef chuck roast cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper divided, to taste
- 8 oz yellow onions thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil divided
- 14 oz canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved julienned and drained
- fresh parsley chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 536 kcal / 2243 kJ
- Proteína
- 49 g
- Gordura
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Fibra
- 12 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Sódio
- 2028 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Devilled Eggs
55min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Tuna Deviled Eggs
40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Duchess Potatoes
1h 10min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Asparagus with Cashew Cream
20min
Tarragon Chicken Pasta
45min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Garlic Mashed Potatoes
50min