
Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Beef and Artichokes
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt divided, to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
yellow onions thinly sliced in half moons8 oz
-
garlic cloves sliced3
-
extra virgin olive oil divided3 tbsp
-
canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved14 oz
-
beef stock21 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried parsley2 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
Kalamata olives, pitted drained6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
roasted red peppers, preserved julienned and drained8 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
536 kcal /
2243 kJ
Proteína
49 g
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
30 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
9 g
Sódio
2028 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos