Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2243 kJ / 536 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 28 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 12 g
- Sódio
- 2028 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Basic Basmati Rice
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Fish Carnitas
20 min
Shredded Jerk Chicken
1sa 55 dk
Mayonnaise (3 Minute)
10min