Dispositivos e acessórios
Potatoes with Bacon and Hash
Preparação 15min
Total 2h 15min
4 portions
Ingredientes
-
bacon cut into pieces (1 in.)8 oz
-
water21 oz
-
potatoes cut into pieces (2 in.)20 oz
-
garlic cloves halved3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
yellow onions cut in wedges7 oz
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded½
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs4
-
green onions chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
779.6 mg
Proteína
19.3 g
Energia
2084.9 kJ /
498.3 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
31.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Orange Creamsicle Whip
10 min
Southern Fried Chicken
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Breakfast Sausage Pizzas
1 godz. 15 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min