Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Preparação 15min
Total 12h 20min
4 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2202 mg
Proteína
56 g
Energia
3548 kJ /
848 kcal
Gordura
38 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Vegetable Patties
1h
Tex-Mex BBQ Brisket
5h 30min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Texas Chili
1h 10min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Beef Empanadas
1h 10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min