Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into quarters7 oz
-
garlic cloves4
-
pancetta cubed2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrot diced (approx. 1 carrot)3 oz
-
tomato purée (concentrated)14 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish4 sprigs
-
balsamic vinegar½ oz
-
beef stock paste (see Tip)1 tbsp
-
ground beef16 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
squid ink pasta (see Tip)8 oz
-
cherry tomatoes cut into halves9 oz
-
black lentils canned, drained14 oz
-
grated Parmesan cheese (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1522.5 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
17.3 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Stracciatella Soup
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Radish Carpaccio with Cod
Nenhuma avaliação
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
California Stuffed Artichokes
55min
Pork with Spinach Lentils
20min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min