Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into quarters7 oz
-
garlic cloves4
-
pancetta cubed2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrot diced (approx. 1 carrot)3 oz
-
tomato purée (concentrated)14 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish4 sprigs
-
balsamic vinegar½ oz
-
beef stock paste (see Tip)1 tbsp
-
ground beef16 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
squid ink pasta (see Tip)8 oz
-
cherry tomatoes cut into halves9 oz
-
black lentils canned, drained14 oz
-
grated Parmesan cheese (opcional) to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1522.5 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
17.3 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fish Tacos
45min
Tuna Avocado Bowl
50min
Steamed Cod Over Greens
40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Steamed Broccoli
25min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Protein Powered Oatmeal Smoothie
5min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min