Dispositivos e acessórios
Salted Fish Pork Belly
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
825 mg
Proteína
15 g
Energia
3153 kJ /
754 kcal
Gordura
72 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Asian Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min