Dispositivos e acessórios
Salted Fish Pork Belly
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
825 mg
Proteína
15 g
Energia
3153 kJ /
754 kcal
Gordura
72 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Asian Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Shallot Oil
25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Chai Buey
1h 45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min