Dispositivos e acessórios
Ayam Pongteh
Preparação 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
chicken cut in pieces800 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic cloves10
-
shallots200 g
-
cooking oil40 g
-
potatoes (approx. 2 pieces), cut in 1 cm slices250 g
-
fermented bean paste (taucu)1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
white pepper powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
601.6 mg
Proteína
33.1 g
Energia
2139.5 kJ /
511.3 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cantonese Steamed Fish
40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Mapo tofu
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Hand Ripped Cabbage
20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min