Dispositivos e acessórios
Chai Buey
Preparação 5min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
garlic cloves8
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
fresh tomatoes cut in quarters350 g
-
dried chillies deseeded12
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese mustard greens (head mustard), trimmed750 g
-
water400 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought20 g
-
sugar10 g
-
roasted pork cut in cubes (2 cm)400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
660 mg
Proteína
15 g
Energia
703 kJ /
168 kcal
Gordura
9 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min