
Dispositivos e acessórios
Quiche Lorraine
Preparação 25min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
Gruyère cheese (opcional) cut into pieces2 oz
Pastry
-
unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust6
-
salt½ tsp
-
cold water2 oz
Filling
-
cubed bacon (see Tip)7 oz
-
large eggs4
-
whole milk2 oz
-
crème fraîche3 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Nutrição por 1 slice
Energia
334 kcal /
1397.6 kJ
Proteína
10.2 g
Gordura
24.6 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
11.4 g
Sódio
441.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos