Dispositivos e acessórios
Mustard-Dill Sauce
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 oz
Ingredientes
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
124.3 mg
Proteína
0.3 g
Energia
685.9 kJ /
163.9 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Lemon Curd
20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nenhuma avaliação
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Classic Zabaglione
15min
Caipirinha
5min