Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
TM6 TM5

Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

4.8 (43 avaliações )

Ingredientes

Spiced Butternut Squash Bundt Cake

  • 6 oz canola oil, plus extra to grease
  • 8 oz butternut squash, peeled, diced (½ in.)
  • 2 large eggs
  • 6 oz sugar
  • 6 oz brown sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 1 tsp baking soda
  • 8 oz all-purpose flour

Maple Glaze

  • 8 oz confectioners sugar
  • 1 ½ oz maple syrup
  • 1 oz whole milk
  • 3 oz unsalted butter
  • 1 pinch salt

Nutrição
por 1 portion
Energia
1920 kJ / 459 kcal
Proteína
3 g
Hidratos de carbono
66 g
Gordura
21 g
Gordura saturada
5 g
Fibra
1 g
Sódio
257 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas