Dispositivos e acessórios
Salmon Burger
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Tartar Sauce
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon juice2 tsp
-
capers drained2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
olive oil½ oz
Salmon Burger
-
lemon peel only, no pith1
-
bread cubes2 oz
-
shallot1 oz
-
parsley leaves only½ oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salmon skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled16 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
oil to fry
-
hamburger buns toasted4
-
red onion thinly sliced½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26 g
Energia
1966 kJ /
470 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better Burgers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spanish Rice
35min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Blackened Fish Burger
55min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Fish Tacos
45min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Butternut Squash Coconut Curry
40min