Dispositivos e acessórios
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Preparação 30min
Total 1h 55min
48 pieces
Ingredientes
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
36 mg
Proteína
1 g
Energia
360 kJ /
86 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Feasts
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Granola Bars (Ben)
1h 10min
Chopped Asian Salad
20min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Homemade BBQ Sauce
50min
Pumpkin Pie
5h 50min
Texas Coleslaw
15min
Barbecue Sauce
20min
Basil Pesto
10min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Oatmeal Raisin Cookies
50min