Dispositivos e acessórios
Asian Cabbage Salad
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
slivered almonds4 oz
-
unsalted sunflower seeds1 oz
-
sesame seeds1 oz
-
crispy chow mein noodles broken into 4 pieces5 oz
-
cabbage cut into chunks (3 in.)10 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (2 in.)1 oz
-
rice wine vinegar3 oz
-
olive oil2 ½ oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
2665 kJ /
637 kcal
Gordura
47 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Beet Salad
15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Black Bean Dip
5 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min