Dispositivos e acessórios
Coconut Rice Salad
Preparação 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
lime peel thin peel only, no pith½ oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
garlic clove1
-
ginger peeled (approx. same size as garlic clove)1 piece
-
red onion quartered2 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in strips (¾ in.)2 ½ oz
-
cilantro leaves only8 sprigs
-
fresh mint leaves (approx. 8 leaves)2 sprigs
-
lime juice½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
mirin1 oz
-
sesame oil½ oz
-
green onions (approx. 2 green onions, cut on the bias)1 oz
-
2 oz raw cashews, unsalted and halvedraw macadamia nuts unsalted and halved2 oz
-
unsweetened coconut flakes1 oz
-
fruit (opcional) e.g. blueberries, fresh mango or canned peaches, cubed5 - 6 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
water10 oz
-
rice8 oz
-
frozen green peas2 oz
-
frozen corn kernels2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
3067 kJ /
733 kcal
Gordura
42 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Coconut and Apple Crumble
45min
Texas Coleslaw
15min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Citrus and Carrot Juice
5min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
White Bean Soup
2h 45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Basque Chicken
1h 10min
Turkey Chili
45min