Dispositivos e acessórios
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Almond shortcrust pastry
35min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Asian-style fish fillets
30min
Asian master stock
1h 45min
Za'atar seasoning
5min
Basil oil
10min
Marinated capsicum
55min