Dispositivos e acessórios
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Frangipane cake
1h 45min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Christmas cake
196h 35min
Pasta alla puttanesca
35min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Prawn and mushroom crepes
50min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Orange and almond cake
2h 20min
Sticky date pudding
1h 30min