Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Strawberry and thyme butter
10 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Spiced Polish Christmas cake
99u. 30min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Rosewater madeleines
30 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min