Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Fried Garlic Pork
50 min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Orange curry dressing
10 min
Chilli creamed corn
40min
Almond pastry
25min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Berry cordial
40min