Sous-vide fish with lemon and herbs

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 5 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

  • skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh parsley plus extra leaves to garnish
    4 sprigs
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon
    4 slices
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Nutrição por 1 portion

Energia 72.2 kcal / 301.9 kJ
Proteína 1.6 g
Gordura 6.8 g
Hidratos de carbono 1.3 g
Fibra 0.3 g
Gordura saturada 1.1 g
Sódio 7.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...