Versões compatíveis
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (opcional)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Gordura
- 42.5 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 24.4 mg
Receitas alternativas
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min
Sauerkraut salad
10 min
Rosewater madeleines
30min
Avocado coconut ice cream
12 godz. 10 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Quark
3h
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Almond and pear tart
40min
Coconut rice pudding with banana
50min