Dispositivos e acessórios
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Preparação 25min
Total 25h 20min
8 portions
Ingredientes
Almond milk
-
raw almonds220 g
-
water660 g
-
pitted dates4
-
natural vanilla extract½ tsp
Coconut milk
-
desiccated coconut300 g
-
water1000 g
Jelly
-
water room temperature200 g
-
agar agar powder2 tsp
-
pure maple syrup150 g
-
natural almond extract to taste⅛ tsp
Pineapple Syrup
-
fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)150 g
-
orange liqueur (opcional) (e.g. Grand Marnier®)1 tbsp
-
water140 g
-
soft dark brown sugar2 tbsp
Assembly
-
fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)100 g
-
coconut flakes toasted30 g
-
fresh mint leaves only, finely sliced6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.4 mg
Proteína
9.3 g
Energia
2237.6 kJ /
532.8 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
24.9 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Vegan Caesar dressing
5min
Vegan butter
8h 5min
Cashew bread French toast
1h 40min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Vegan mayonnaise
15min
Coconut Milk Yogurt
20h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Avocado coconut ice cream
12h 10min