
Versões compatíveis
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (opcional)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes toasted
- 6 sprigs fresh mint leaves only, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 532.8 kcal / 2237.6 kJ
- Proteína
- 9.3 g
- Gordura
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Fibra
- 10 g
- Gordura saturada
- 24.9 g
- Sódio
- 24.4 mg
Receitas alternativas
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Finger lime tarts
2h 30min
Pumpkin Spice Jam
1h 45min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Black rice pudding
25h 5min
Spiced pumpkin palmiers
2h 50min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min