Dispositivos e acessórios
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Preparação 25min
Total 25h 20min
8 portions
Ingredientes
Almond milk
-
raw almonds220 g
-
water660 g
-
pitted dates4
-
natural vanilla extract½ tsp
Coconut milk
-
desiccated coconut300 g
-
water1000 g
Jelly
-
water room temperature200 g
-
agar agar powder2 tsp
-
pure maple syrup150 g
-
natural almond extract to taste⅛ tsp
Pineapple Syrup
-
fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)150 g
-
orange liqueur (opcional) (e.g. Grand Marnier®)1 tbsp
-
water140 g
-
soft dark brown sugar2 tbsp
Assembly
-
fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)100 g
-
coconut flakes toasted30 g
-
fresh mint leaves only, finely sliced6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.4 mg
Proteína
9.3 g
Energia
2237.6 kJ /
532.8 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
24.9 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Chai tea
15min
Coconut sage spritz (gut health)
10min
Vegan Parmesan Crackers
30min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Vegan mayonnaise
15min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Banana tofu ice cream
10min