Mushrooms with pistachio butter

Mushrooms with pistachio butter

4.0 7 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • lemon peel no white pith (4 cm strip)
    1 piece
  • shelled pistachios
    40 g
  • salted butter softened
    60 g
  • lemon juice
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
    4
  • cream cheese softened
    100 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • tomatoes ripe and cut into halves
    2
  • salt to season
  • avocado flesh only, ripe, cut into slices
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 284.2 mg
Proteína 7.2 g
Energia 1595.3 kJ / 379.8 kcal
Gordura 36 g
Fibra 6.1 g
Gordura saturada 15.7 g
Hidratos de carbono 4.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...