Dispositivos e acessórios
Nyonya Spice Paste
Preparação 5min
Total 15min
2 jars
Ingredientes
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (opcional) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
3052 mg
Proteína
11 g
Energia
3899 kJ /
932 kcal
Gordura
77 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Belacan
10 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min